Gdje se nalazim >> Naslovnica >> Privatnost

Privatnost

Geo-Solar d.o.o. (u daljnjem tekstu Geo-Solar) se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice. Geo-Solar može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi.

Geo-Solar će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga na zadovoljstvo korisnika. Geo-Solar se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Geo-Solar zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja i korištenja web stranice u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Novosti


Geo-Solar d.o.o. sa 01.Ožujkom otvara IZLOŽBENI SALON u Samoboru, Perkovčeva ul. 68. Ondje se možete upoznati sa razno raznim uređajima koji koriste obnovljive izvore energije (OIB) u radu i uz stručno osoblje, koje će Vam pojasniti sustave i izraditi ponude prodaje. Izvolite nas posjetiti.

 

Preporučamo sajmove u Europi:
- MOSTRA CONVEGNO - Milano, od 18. do 21.03.2014.
- IFH / Intherm - Nuernberg, od 08. do 11.04.2014.